Yhdistäminen

Kosketus itseen - Itsetuntemus on mielestäni hyvinvoinnin kivijalka. Elämänlaatu on suorassa yhteydessä kykyyn sitää painetta ja stressiä. Oman itsetuntemuksen matkalla niin sanotulla syväsukelluksella itsetuntemukseeni olen oivaltanut, että ihmisyyden syvyys on mittaamaton, monisyinen ja todella kiehtova kokonaisuus. Sanoisin että itsetuntemus ei ole helppo asia.  

Valmennukset ja konsultaatiot rakentuvat sinun tarpeistasi. Katsotaan yhdessä suuntaviivoja ja työkaluja kohti keveämpää virtausta. Tutkitaan ja ihmetellään monen eri stressin tasoja. Sinä olet itsesi asiantuntija ja minä peilaan ja kuljen rinnallasi. Luota ja usko, mikäli sinulla on tahto, sinulta löytyy myös kyvyt ja taito. 

Rinnallakulkija ei voi nähdä sinua, jollei hän näe itseään


Mitä enemmän uskallamme tulla näkyväksi itsellemme, sitä helpommin saa yhteyden toisiin ja sitä helpompi meitä on rakastaa. Vain omana itsenäni voin tulla nähdyksi, kuulluksi ja rakastetuksi. 

*Mitä onnellisuus ja hyvinvointi tarkoittaa
*Miksi tehdään sitä mitä tehdään
*Hyväksynkö itseni ja tunnenko itseni kuinka hyvin 


Ihmisessä elävät ikuisesti kaksi perustarvetta: tarve liittyä toiseen ja tarve olla vapaa, riippumaton.
Ihmisessä elävät ikuisesti kaksi kaipausta: kaipaus syliin ja kaipaus vapauteen. 

Perusoikeuksiin kuuluu terve elämä. Ollaan totta itsellemme. 


HINNASTO 
Vähimmäisaika 45min
75min / 95€ 
Ulkopaikkakunnalle korvaus kilometrikorvauken mukaisesti 0,43€/km
Tapaamiset soittaen ja videopuheluina onnistuvat myös
sis.alv24%

TAPANI TOIMIA
Soita, sovitaan ensimmäinen tapaaminen, jossa tunnustellaan yhteistä kaikkea. 
Yksilö tapaamisissa kolme tapaamistamme kasvokkain kertovat meille jatkammeko yhteistä matkaa ihmisyyden syvyyksissä kohti hyväksyvämpää kaikkea. 

YKSILÖ 
Kuljen vierelläsi naisena ja inhimillisenä ihmisenä peilaten sinut löytämään tunnemaailmaasi parempaa yhteyttä, ymmärrystä ja tasapainoa arjen aherruksen äärellä. Tutkitaan uskomusjärjestelmiä ja rakennetaan uutta ihanaa sydänyhteyteesi, sinun näköiseesi ja tuntoiseen elämään. Toisin sanoin tutkitaan mahdollisuuksia ja laajennetaan tietoisuutta yhdessä kohti itsemyötätuntoa, hyväksyvän ja olemisen tilaa. 

Ihminen on energeettinen eri tasoista koostuva kokonaisuus, joten ensimmäisessä kohtaamisessamme tunnustellaan ja tutustellaan. Aina katsomme tapaamisen jälkeen jatketaanko seuraavaan tapaamiseen. Tapaamisen tulee tuntua meille molemmille hyvälle. 

RYHMÄ 
Luodaan tarpeisiinne sopiva kokonaisuus. Käytössämme ovat kaikki luontaiset voimat ja menetelmät. Hinta määräytyy keston, ryhmän koon ja tuotteiden menekin mukaisesti.  

YRITYS 
Kaipaatko kuulijaa, ideoita ja innostusta työsi äärelle tai kenties uusia työkaluja. Nähdään mahdollisuuksia yhdessä inspiroiden. MITEN VOIN AUTTAA SINUA? 

kysy lisää - ota yhteyttä 

 Olemme täynnä rajoittavia ajatuksia ja oletuskia. Hypätään yhdessä kurkistelemaan mahdollisuuksien maailmaan.

 

Ollaan näkyviä itsellemme 
Ei se mitä me koemme, vaan miten me sen koemme
Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by minä itte 

(c)2020, All Rights Reserved