Koulutukset

Stressinhallintaan 
Kauneuden hoitoon
Ammattilaiselle työkaluksi

Inspiroivissa merkeissä nähdään!

Hoitoturve työkaluksi kurssi, Oulu

Kurssi pyörähtää aina käyntiin, kun löytyy tulijoita, varaa paikka. Isokatu 19 B 16, OULU

Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, hierojille, kauneuden ja hyvinvoinnin alalla toimiville ja sinulle, joka olet luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostunut. Kurssi antaa sinulle valmiudet tehdä turvehoitoja ja soveltaa oppeja omassa hoitolassa tai yrityksessäsi. Yritysasiakkaana on mahdollisuus ryhtyä myös tukkuasiakkaaksi ja tuotteiden jälleenmyyjäksi.
Pääset LehtoPeatin turvehoitajien ja jälleenmyyjien yhteistyöverkostoon, jossa tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Saat itsellesi mahtavan kokonaisvaltaisesti hoitavan työkalun 5000-vuotta vanhasta mustasta kullasta. 

Teoriaosuuden teemoina mm: • Turve elementtinä • Turpeen tutkimus • Eri hoitomuodot • Eri turvetuotteet • Turpeen vaikutus eri vaivoihin ym. 
Käytännön harjoittelussa käymme läpi seuraavia: • Kasvonaamio • Turvejalkahoito • Selän ja hartioiden turvehaude ja hieronta (Aaltosen tekniikka) • Näytehoito -> kokohaudehoito ja hieronta • Turvesauna 
 
HINTA
Koko kehon 265€ 
Piene paikalliset hoidot kurssi 150€ 
sis. alv24% 

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET 
040 7066 537, henna-riikka(at)outlook.com

Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Inhimillisyydet huomioidaan. Kurssilla tarjolla kahvia ja teetä. Lounas on omakustanteinen. Paikassa on keittiö ja omat eväät on mahdollista ottaa mukaan. 

Kuivakuppaus- ja guashakurssi Oulu

TULOSSA 
Kuivakuppaus ja gua sha kurssi
Kesto pe - su
Paikka Rakkauden tila, Isokatu 19 B 16, OULU 

Kuivakuppaus- ja guashakurssi 
Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan mitään kokemusta kiinalaisesta lääketieteestä tai hieronnasta, kaikki tarvittava tieto opetellaan kurssilla. Kiinalaisen lääketieteen kuuluva hoitomuoto GUASHA on äärimmäisen tehokas ja parantava hoitomuoto työkaluiksi tai kotihoitoon. Se auttaa lymfa -ja nestekiertoa. Hoito tehdään joko osittain tai koko keholle parin auttamana. Hoidossa avataan guashan avulla energiatukoksia, kuona-aine kertymiä ja rrotetaan lihaskalvoja. Käytämme jojobaöljyä joihin sekoitamme nestekiertoa aktivoivia eteerisiä öljyjä. 

HINTA: € (sis. alv. 24%) 
LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET
040 7066 537, henna-riikka(at)outlook.com 
 
Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssilla tarjolla kahvia ja teetä. Lounas on omakustanteinen. Paikassa on keittiö ja omat eväät on mahdollista ottaa mukaan.   

Aromaterapian peruskurssi ABC, Oulu

TULOSSA 
Paikka Rakkauden tila, Isokatu 19 B 16, OULU 
Kesto pe-su
Paikka Oulu
Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sivustolla esitettyjä asioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosina, reseptinä tai parannuskeinona lääketieteellisiin, psykologisiin tai emotionaalisiin ongelmiin. Jokainen on vastuussa omasta yksilöllisestä kehomielestä. Vakavissa sairauksissa ja masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin.