Valmiina sinulle


Stressipesut, syvärentoutukset ja elämyssaunat puhdistavat ja virkistävät monessa tasossa. Hoito- ja hemmotteluhetkiä niin virkistäytymiseen, työhyvinvointiin tai polttareihin. Hoidoilla on henkisten voimavarojen eheyttämiseen ja ylläpitämiseen todella hyvä terapeuttinen tuki useamman hoidon yhdistämisellä. 

Ryhmärentoutukset ja hoidot Isokatu 19 B 16,90100 Oulu (sovitusti)

Yksilöhoidot torstaisin ilta 17:30 - 20:00 välillä tai 
lauantaisin ja sunnuntaisin 10 - 20 välillä, Revontie 2, Haukipudas.

Saunahoidot Voimala - Luonnokas Oy, Kasarmintie 1.

Pop Up Tulen sinne missä tarvitaan, tilapäisesti tai pidemmäksi aikaa, mikäli kaikki tähdet ovat kohdallaan. 

Hetki sinulle tai ryhmällesi

Kosketus kehomieleesi sinulle sopivilla luonnon voimilla. Tältä sivulta voit valita hetkeesi sopivaa syvärentoutusta, kehomielen avausta, vapautumista keveämpään ja kirkkaampaan kaikkeen. Mikäli ei löydy valmista sopivaa, soita autan sinua valinnoissasi. 

Hetki sinulle voi sisältää siis pelkkää keskustelua, aromaterapiaa, hoitoturvetta, imukuppeja, gua sha, meditatiivisiä soittimia, elämyssaunan, naurua, keholiikettä tai tunnetanssia. Kaikki edellä mainittua voidaan myös yhdistää. Isompiin ryhmiin ja tapahtumiin tekijöitä tulee enemmän. Ryhmätapaamiset ja tapahtumat keskustellaan erikseen. 

Luontaisiin voimiin syvemmälle pääset tutustumaan klikkaamalla tästä
SYVÄRENTOUTUKSET JA STRESSIPESUT HOITOPÖYDÄLLÄ
Kurvaappa kohtaamiseen hyvissä ajoin ennaltaehkäisemään stressihormonien aktivoitumista. Hemotteluun itselle tai lahjaksi. 

Vaistonvarainen syvärentoutus
90min/ 95€ 

Kohtaamisen syvyys menetelmineen valikoituu hetkessä. Hermostoa rauhoittava kehomieltä avaava super rentouttava jossa voidaan valita kaikista luontaisista voimista hetkeen sopivimmat. 

Aromaterapeuttinen syvärentoutus 90min/95€

Aistikas kokovartalohieronta valitsemillasi eteerisillä öljyilä. Upea monessa tasossa syvällinen ja hermostoa rauhoittava. Hieronta tehdään koko keholle lymfakiertoa aktivoivilla liikkeillä.

Makian rentouttava 75min/90€

Makiakosketus ylellisellä suklaasekoituksella rauhoittaa mieltä sekä makuhermoja.  Lymfakiertoa aktivoivilla liikkeillä saadaan kehomielelle syvärentouttava tunte.

Äänimaljahieronta 60min/60€ ja Lapsille
30min/30 €

Syvärentouttava hetki hoitaa kehomiletasi lempeästi. Ääni ulottuu sinne minne sormet eivät yllä. Äänimaljojen värähtely kuuluu, tuntuu ja väreilee ihanasti jokaisessa solussasi.

Naurun vapauttava voima

Kesto ryhmälle vähintään 90min. Hinta määräytyy keston, tapahtuman luonteen ja osallistujamäärän mukaan. Naurujoogaa voidaan yhdistää halutessamme myös yksilötapaamiseen. Monessa tasossa aktivoivaa ja avaavaa tunnetyöskentelyssä. 

Turvehoito 75min/75€

Jalkaterät ja kämmenet upotetaan lämpimiin turvepusseihin. Hoito vilkastuttaa ääreisverenkiertoa, rentouttaa ja auttaa esimerkiksi erilaisiin ihottumiin. Hoidon aikana saat rentouttavan päähieronnan ja mahdollisuuden torkahtamiseen.

TURVEHOIDOT HOITOPÖYDÄLLÄ
Turvehoito on tehokas esimerkiksi alaselän kipuihin, iskiakseen, niska-hartiajumeihin ja oikaisee lihasperäisiä vinoumia, jotka usein aiheuttavat näitä ikäviä kolotuksia. Klikkaa tästä lisää turpeesta.

Turvehoito 75min/75€

Selkä- ja hartiavaivoihin vallan moinio syvälle rentouttava hoito sisältää lämpimän turvehauteen, imukuppihieronnan, ihon kuorinnan sekä hieronnan. Hoidossa hierotaan pää, kädet, hartiat sekä selkä. Turvehoito ei sotke. 

Turvehoito 120min/105€

Hoito sisältää lämpimän turvehauteen hartioille, selkään, jalkojen takaosiin sekä jalkateriin. Hoitoon kuuluu myös imukuppihieronta, ihon kuorinta sekä hieronta. Hoidossa hierotaan pää, kädet selkä, hartiat, jalkojen takaosat sekä jalkapohjat. Turvehoito ei sotke. 
RYHMÄT - TAPAHTUMAT - JUHLAT - TYHY
Ryhmille toteutuvat elämykselliset hemmottelut, juhlat ja kaikilla aisteilla koetut yhteiset muistot.

Turvepalju

Missä palju, siellä voi olla myös turvepalju. Kummastuttaa varmaan, mutta on siistiä hommaa. Kysy lisää. Hinta määräytyy tapahtuman luonteen mukaan. 

Paikka: tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: 1,5-2 tuntia 
Hinta: neuvotellaan tapahtuman luonteen mukaan.
Sisältää: ohjauksen ja valvonnan, turpeet ja sovitut lisämausteet. 

Turvehaudehoito jälkäterät ja/tai kämmenet

Mainio mahdollisuus on ottaa pieni pysähtyminen itsenä äärelle hoitaen jalkaterät ja kämmenet. Toteutuksiin tarvitaan vain lämminvesihana. Soita niin ihmetellään yhdessä tarpeisiisi sopiva. Hinta määräytyy kokonaisuuden mukaisesti.

Paikka: tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: sovitaan kokonaisuuteen sopivaksi
Hinta: neuvotellaan tapahtuman luonteen mukaan. 
Sisältää: ohjauksen ja valvonnan, turpeet ja sovitut lisämausteet. 

Sointukylpy

Sointukylvyn yksilöllinen kokemus luo sinulle mahdollisuuden pysähtymiseen itsesi äärelle. Pääset irti arjen rutiineista ja monella tasolla olevasta stressistä, myös siitä tiedostamattomasta.  
Kaikki on värähtelyä. Äänimaljojen hoito perustuu värähtelytaajuuden muutokseen kehossa. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka tunnemme tai aistimme kehossamme.
Sointukylvyn voi toteuttaa ryhmälle lattialla maaten tai tuolilla istuen. 

Paikka: Tilattuna tahtomaasi paikkaan
Kesto: 75min
Hinta pieni ryhmä: 30€/hlö (minimilaskutus 5hlö)
Hinta iso ryhmä: neuvotellaan
Sisältää: 

Äänimaljat ja jalkakylpy

Tässä hoitoyhdistelmässä yhdistyvät ihanasti kaikki aistit. Pääset rauhoittumaan ja vahvistamaan kehomielen yhteen toimivien elintoimintojen sinfoniaa. Äänimaljojen syvärentouttavassa värähtelyssä saat samalla nautiskella lämpimästä aromaterapeuttisesta jalkakylvystä. Suolan ja aromaattiseten öljyjen luontaiset vaikuttavat voimat ulottuvat jalkapohjistasi kauttaalle koko kehoon.

Paikka: Tilauksesta sovittuun kohteeseen 
Kesto: 75min 
Hinta pieni ryhmä:
Hinta iso ryhmä: 
Sisältää: 

Pintaa syvemmälle 

Sointukylpy ja jalkaterien turvehaudehoito yhdistyy kirkastamaan koko kehomielesi. Hetkestä lähdet askel keveänä jamieli kirkkaana jokainen solu kuplien! 
Sointukylpy ulottuu sinne minne sormet eivät yllä. Äänimaljojen värähtely kuuluu, tuntuu ja väreilee jokaisessa solussasi. 
Edellämainittuun yhdistyy jalkateriin laitetut 40 asteiset turvehoitopussit. Lämmin turve stimuloi jalkapohjista kehon heijastepisteet ja turpeen hoitovaikutus valtaa koko kehomielesi. 

Paikka:
 Tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: 120min
Hinta: 45€/hlö (minimilaskutus 5hlö)
Sisältää: 

Ilmojen halki Kosketus Luontoon

Nyt mennään kaikilla asiteilla ja todellakin luonnon voimilla. Maailman ensimmäinen lentolaite ja 5000 vuotta vanha hoitoturpeen yhdistelmä vie sinut todellisuuden ja fantasian elämykselliseen maailmaan. Näiden elämysten yhdistemä antaa mahdollisuuden nähdä asioita kauempaa ja syvemmälle. Tämä kokonaisuus räätälöidään juuri sinulle tai ryhmällesi sopivaksi, joten ota yhteyttä. 

Paikka: Oulu
Kesto: 
Hinta:  
Toteutus:
Sisältää: 
ELÄMYSSAUNAT

TurveSauna

Turvesauna puhdistaa todellakin pintaa syvemmältä, virkistää mieltä, rentouttaa ja poistaa stressiä. Turve puhdistaa, hoitaa ihoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä pintaverenkiertoa. Turvetta on käytetty kansanperinteessä mm. iho-ongelmien, reumaattisten kipujen ja särkyjen hoitoon. Turpeesta on todettu oleva apua myös vaihdevuosien hoitoon.

Paikka: Voimala, Kasarmintie 1 tai Tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: 1,5-2 tuntia 
Hinta: 52€/ hlö (minimilaskutus 5 henkeä), lisämaksusta pyyhe ja saunahattu 10e/hlö 
Sisältää: saunan lämmityksen, suojauksen ja siivouksen, ohjauksen, saunotuksen, luonnonmukaiset pesuaineet, veden tarjoilun lauteille, laudesuojat, teen
Ryhmän koko: max. 8 henkeä, isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan

Makian hauska suklaaSauna

Makiana kohti kesää – suklaasaunassa luontaisina voimina yhdistyvät aromaretapian ihanat luomulaatuiset kasviöljyt ja raakakaakaon supervoimat sisäisesti ja ulkoisesti. Laskeudutaan hetkeen suussa sulavan raakasuklaan äärellä. Ihanasti aistien avauduttua siirrytään saunan puolelle, jossa annetaan kyytiä vanhalle talvi-iholle luonnonmukaisin keinoin. Saunan lempeissä löylyissä nautitaan aromaterpeuttisen suklaan vaikuttavista aineista. Suklaasauna on tulvillaan antioksidantteja, mineraaleja, flavonoideja ja vitamiineja sekä jumalainen yhdistelmä erilaisia luomulaatuisia kasviöljyjä. Suklaasaunasta lähdet säkenöiden iloisella ja virkeällä mielellä iho pehmeänä ja kuulaana. Kehossasi kuplii hyvänolon hormoneja tuoden rentoutta ja kirkastaa katsetta tulevaan. Kehomielesi kiittää.

Paikka: Voimala, Kasarmintie 1 tai Tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: 2 h 
Hinta: 58€/ hlö (minimilaskutus 5 henkeä), lisämaksusta pyyhe ja saunahattu 10e/hlö 
Sisältää: saunan lämmityksen, suojauksen ja siivouksen, ohjauksen, saunotuksen, luonnonmukaiset pesuaineet, veden tarjoilun lauteille, laudesuojat, teen 
Ryhmän koko: max. 8 henkeä, isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan
EI sovellu allergisille pähkinä yms.

SointuSauna

Lauteilla lekotellessasi lempeissä löysyissä nautiskelet samalla äänimaljojen rentouttavasta soinnista.
 
Paikka: Tilauksesta sovittuun kohteeseen tai Voimala, Kasarmintie 1 
Kesto: 1,5h(sointu n.30min/sauna1h)
Hinta: 39€ (minimilaskutus 6 henkeä)
Sisältää: saunan lämmityksen ja siivouksen, ohjatun saunahoidon, teetarjoilun, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet. Muut tarjoilut lisähinnasta, sovittava etukäteen. 
Ryhmän koko: max 8hlö. Isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan.

Löylytellään henkiseen hyvinvointiin voimavaroja

Laskeudutaan hetkeen, tilaan ja kehoon hengittämään. Sinulla on lupa olla ja irtipäästää pehmeästi. Diloginen keskustelu syntyy ryhmästä nousevien tarpeiden mukaisesti. Tule juuri sellaisena kuin olet. Tässä kohtaamisessa ei tavoitella mitään vaan jaetaan ja ihmetellään asioiden syvyyksiä, henkistä hyvinvointia ja jaksamisen voimavaroja.  Sinä riität juuri omana itsenäsi. 
Hetkessä hyödynnetään itsehoidon työkaluja(kuivakupit & gausha), jotka saat halutessasi ostaa kotiin vietäväksi. Voimaudut ja palaudut.

Paikka: Voimala, Kasarmintie 1 
Kesto: 3h(jakamista.2h/sauna1h) 
Hinta: 52€ (minimilaskutus 6 henkeä) Sisältää: saunan lämmityksen ja siivouksen, ohjatun itsehoidon työkaluineen(kuivakupit &gua shat), teetarjoilun, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet. Muut tarjoilut lisähinnasta, sovittava etukäteen. Ryhmän koko: max 8hlö. Isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan.
Kysy lahjakortit, ryhmähoidot, yksityistilaisuudet ja yleiset tapahtumat erikseen. Kaikkia hoitoja voidaan räätälöidä tilanteeseen sopivaksi. Kysy lisää - ota yhteyttä,  Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.
Hinnat sisältävät alv 24% 

Luonto on parantavan voiman lähde
Helpompi on hoitaa terveyttä kuin sairautta


Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sivustolla esitettyjä asioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosina, reseptinä tai parannuskeinona lääketieteellisiin, psykologisiin tai emotionaalisiin ongelmiin. Jokainen on vastuussa omasta yksilöllisestä kehomielestä. Vakavissa sairauksissa ja masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin.