Hinnasto

Täältä löydät turvehoito hinnat ja aromaterapia hinnat. Hoitoja voidaan myös yhdistellä, tehdään tapaamisesta juuri sinulle sopiva.  Hoitoon tullessasi pyrimme yhdessä siihen, että kaikki kerrokset ja tasot tukisivat toinen toisiaan ja saataisiin aikaan yksi toimiva kokonaisuus. Tule kehomieli huoltoon jo hyvissä ajoin ennaltaehkäisemään stressihormonien aktivoitumista.

TURVEHAUDEHOITO SELKÄ JA HARTIAT
1,15min, hinta 70€ 
Täsmäapu selkä- ja hartiavaivoihin. Hoito sisältää lämpimän turvehauteen, imukuppihieronnan, ihon kuorinnan sekä hieronnan feeling-luomulaatuisella öljyseoksella. Hoidossa hierotaan pää, kädet, selkä ja hartiat. 

TURVEHAUDEHOITO SELKÄ HARTIAT JA JALAT
 2h, hinta 90€
Todella tehokas hoito stressiin ja erilaisten kiputiloihin esimerkiksi reumaan ja fibromyalgiaan. Hoito sisältää lämpimän turvehauteen hartioille, selkään ja jalkojen takaosiin. Turpeen vaikuttaessa hierotaan kädet ja pää. Turve poistetaan imukupeilla, iho kuoritaan ja keho hierotaan luomulaatuisella öljyseoksella. Lämpimät turvepussit jalkateriin laitettuna lisähintaan 5€. Hoito on todella tehokas hermoston rauhoittaja, varaa hetki aikaa hoidosta palautumiselle.

LUONNON KOSKETUS
3h, hinta 145€
Lämmin turvehaude levitetään koko kehoon kauttaaltaan joka puolelle; kasvoille, rinnalle, vatsalle, selkään, käsivarsille ja jaloille. Jalkateriin laitetaan turvepussit. Turve suojataan kelmulla ja päällesi laitetaan turpeella täytetyt lämpimät haudepakkaukset 20 minuutiksi. Turvehaude lämmittää ja pehmittää lihakset, minkä ansiosta hieronta tuntuu miellyttävältä. Turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja lääkitsevät kehoasi. Hoito tehdään vaiheittain sisältäen haudehoidon, iho kuoritaan ja keho hierotaan feeling-luomulaatuisella öljyseoksella. Hoidosta pääset puhtaana ja rentona kotiin. Varaa hetki aikaa hoidosta palautumiseen. 

JALKAHAUDEHOITO
1h15min, hinta 75€
Onko sulla levottomat jalat? Oletko paljon jalkojesi päällä ja jalkasi ovat kipeät ja väsyneet? Saatko helposti kramppeja? Sääret kesäkuntoon, selluliitin sulattaja sarjahoitoina. Lämmin turvehaudehoito annetaan vaikuttaa 20min, iho kuoritaan ja  hierotaan feeling-luomulaatuisella öljyseoksella.

KASVOHAUDEHOITO
 30 min, hinta 25€ 
Turvenaamio sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti turvehoidosta on apua atooppiselle ja akneiholle. Muihin hoitoihin yhdistettynä hinta räätälöidään. Kysy ryhmälle myös kasvohoitopussit saunomisen yhteyteen 6€/kpl. 
 
JALKATERÄHOITO
40 min, hinta 30€
 Virkistävä ja hoitava haudehoito kuiville, haljenneille ja väsyneille jalkaterille. Muihin hoitoihin yhdistettynä hinta räätälöidään. Tämä hoito voidaan toteuttaa isolle ryhmälle. Hinta määräytyy ryhmäkoon mukaan, kysy hintaa. 

LUONNONMUKAINEN KASVOHOITO
1h 15 min, hinta 70€ 
Kasvohoito on nautinnollinen, kosteuttava ja rentouttava kasvohoito pitkällä dekoltee, kasvo- ja päähieronnalla. Ihosta tulee kuulas, puhdas ja kiinteä. Hoidosta lähtiessäsi näytät levänneeltä, rentoutuneelta ja eloisalta. Hoito suunnitellaan yhdessä ihon tarpeiden mukaisesti. Hoidon alussa kasvot puhdistetaan puhdistusmaidolla ja luonnollisella kasvovedellä. Tämän jälkeen hoitoturvenaamio puhdistaa ja ravitsee tehokkaasti kasvoissa noin 20 min. Turvenaamion poistettua hierotaan kasvot, dekoltee ja pään alueet eteerisellä öljyseoksella. Viimeisenä imeytetään eteeristen öljyjen naamio. 

Kysy lahjakortit, ryhmähoidot, yksityistilaisuudet ja yleiset tapahtumat erikseen. Kaikkia hoitoja voidaan räätälöidä tilanteeseen sopivaksi. Turvehoidot on myös erinomainen lahjaidea. 

Kysy lisää - ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva hoito. 
 

Kaikki hinta sisältää alv 24%
AROMAHIERONTA ELI STRESSIPESU 
1h 15min, 70€ 
Sarjakortti 5x, 300€ 
Aromahieronta perustuu puhtaiden eteeristen öljyjen tehoon, niiden vaikutukseen haju- ja tuntoaisteihin sekä sielun ja ruumiin harmonian palauttamiseen. Aromahierontani on syvärentouttava luksusluokan lymfahieronta. Lymfahieronta on turvotusta lievittävä ja kehoa ja mieltä rentouttava hoito. Hierontaliikkeet ovat kevyitä lymfakiertoa aktivoivia painonsiirtoliikkeitä niin sanotusti pumppaavilla otteilla. Miellyttävä, lempeä kokovartalohieronta lievittää kipuja, vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon. Poistaa kertynyttä nestettä ja ehkäisee turvotusta, laittaa liikkeelle kuonat ja avaa tukoksia. Lymfahieronnan jälkeen kehossa saattaa olla hetken pientä ”tikkuilua tai kutinan tuntemusta”, koska nestekierto aktivoituu tehokkaasti. Lymfahieronnasta on keveä ja mieli rauhoittuu. Öljyjen valinnan mukaan oloasi voidaan aktivoida tai rauhoittaa. 

SUKLAAHIERONTA
1h 15min, 75€
Aromaterapeuttinen kokovartalohieronta ylellisellä suklaasekoituksella on syvästi rentouttava, pehmeä ja hellävarainen luksusluokan kokovartalolymfahieronta. Käytän hoidossa 100 % itsetehtyä luomusuklaa massaa, jonka rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon ja nostavat serotoniini- ja endorfiinitasoa aikaansaaden rauhallisuuden ja hyvän olon tunteen. Lymfakiertoa aktivoivat liikkeet ja lämmin suklaa öljy rauhoittaa, vahvistaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa samalla kun se lievittää uupumusta, väsymystä, masennusta ja stressiä. Hoito edistää myös unensaantia. 

 TIIBETILÄINEN HUNAJAHOITO
 45min, 40€ 
Houkuttelevasta nimestään huolimatta hoito ei ole hemmotteluhoito. Hoito irrottaa ja imeyttää hunajaan ihonalaiskudoksissa olevaa kuonaa, aukoo tukoksia, aktivoi nestekiertoa ja sulattaa selluliittia. Hunaja levitetään iholle, jonka jälkeen lihaksia nostetaan ja painellaan käsillä. Hunaja vaikuttaa väliaineena kitkan tavoin ja samalla vapauttaa kuona-aineita. Tämän jälkeen hunajaa aletaan irrottaa iholta käsillä rytmikkäästi ”tassutellen”. Tämä vaihe tuntuu nipistelevältä ja pintaverenkierto paranee. Hunaja poistetaan lämpimällä kostealla pyyhkeellä. Hunajahoito voidaan tehdä myös muiden hoitojen yhteydessä. Hoitoa ei suositella auringon oton jälkeen. 

Kysy lahjakortit, ryhmähoidot, yksityistilaisuudet ja yleiset tapahtumat erikseen. Kaikkia hoitoja voidaan räätälöidä tilanteeseen sopivaksi. Turvehoidot on myös erinomainen lahjaidea.

Kysy lisää - ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva hoito. NAURUJOOGA
KESTO 10min-1,5h

Hinta määräytyy keston, tapahtuman luonteen ja osallistujamäärän mukaan. 

Kysy tarjousta täältä 


Kaikki hinta sisältää alv 24% 
Sinä olet kaunis