Valmiina sinulle


Stressipesut, syvärentoutukset ja elämyssaunat puhdistavat ja virkistävät monessa tasossa. Hoito- ja hemmotteluhetkiä niin virkistäytymiseen, työhyvinvointiin tai polttareihin. Hoidoilla on henkisten voimavarojen eheyttämiseen ja ylläpitämiseen todella hyvä terapeuttinen tuki useamman hoidon yhdistämisellä. 

Yksilöhoidot torstaisin ilta 17:30 - 20:00 välillä tai 
lauantaisin ja sunnuntaisin 10 - 20 välillä, Revontie 2, Haukipudas.

Saunahoidot Voimala - Luonnokas Oy, Kasarmintie 1.

Pop Up Tulen sinne missä tarvitaan, tilapäisesti tai pidemmäksi aikaa, mikäli kaikki tähdet ovat kohdallaan. 

Hetki sinulle 

Kosketus kehomieleesi sinulle sopivilla luonnon voimilla. Tältä sivulta voit valita hetkeesi sopivaa syvärentoutusta, kehomielen avausta, vapautumista keveämpään ja kirkkaampaan kaikkeen. Mikäli ei löydy valmista sopivaa, soita autan sinua valinnoissasi. 

Hetki sinulle voi sisältää siis pelkkää keskustelua, aromaterapiaa, hoitoturvetta, imukuppeja, gua sha, meditatiivisiä soittimia, elämyssaunan, naurua, keholiikettä tai tunnetanssia. Kaikki edellä mainittua voidaan myös yhdistää. Isompiin ryhmiin ja tapahtumiin tekijöitä tulee enemmän. Ryhmätapaamiset ja tapahtumat keskustellaan erikseen. 

Luontaisiin voimiin syvemmälle pääset tutustumaan klikkaamalla tästä
HOTTISTA TÄSSÄ HETKESSÄ

Kauden teema sauna

Kesään mennään hymy korvasta korvaan ja helemat heiluen! Kehomielen kirkastus ja energisointi ihosta sieluun saakka kaikilla aisteilla. Pestään kaikki talven tunkat pois ja annetaan iholle yleellinen kasviöljyjen ravitseva kosketus.
Siältää kuorintahanskat, kasvoturvanaamion ja eteerisen kokovartaloöljyn. Halutessasi 10€ hintaan saat valmistaa kesäksi huumaavan tuoksuöljyn hajuvvedeksi.
Paikka: Voimala, Kasarmintie 1
Kesto: 3h
Hinta: 48€
Sisältää: saunan lämmityksen ja siivouksen,  ohjatun saunahoidon, teetarjoilun, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet. Muut tarjoilut lisähinnasta, sovittava etukäteen.
Ryhmän koko: Lauteille nousee 6 naista. 
SYVÄRENTOUTUKSET JA STRESSIPESUT HOITOPÖYDÄLLÄ
Kurvaappa kohtaamiseen hyvissä ajoin ennaltaehkäisemään stressihormonien aktivoitumista. Hemotteluun itselle tai lahjaksi. 

Vaistonvarainen syvärentoutus
90min/ 95€ 

Kohtaamisen syvyys menetelmineen valikoituu hetkessä. Hermostoa rauhoittava kehomieltä avaava super rentouttava jossa voidaan valita kaikista luontaisista voimista hetkeen sopivimmat. 

Aroma syvärentoutus 90min/95€

Aistikas kokovartalohieronta valitsemillasi eteerisillä öljyilä. Upea monessa tasossa syvällinen ja hermostoa rauhoittava. Hieronta tehdään koko keholle lymfakiertoa aktivoivilla liikkeillä.

Makian rentouttava 75min/90€

Makiakosketus ylellisellä suklaasekoituksella rauhoittaa mieltä sekä makuhermoja.  Lymfakiertoa aktivoivilla liikkeillä saadaan kehomielelle syvärentouttava tunte.

Äänimaljahieronta 60min/60€ ja Lapsille
30min/30 €

Syvärentouttava hetki hoitaa kehomiletasi lempeästi. Ääni ulottuu sinne minne sormet eivät yllä. Äänimaljojen värähtely kuuluu, tuntuu ja väreilee ihanasti jokaisessa solussasi.

Naurun vapauttava voima

Kesto ryhmälle vähintään 90min. Hinta määräytyy keston, tapahtuman luonteen ja osallistujamäärän mukaan. Naurua voidaan yhdistää halutessamme myös yksilötapaamiseen. Monessa tasossa aktivoivaa ja avaavaa tunnetyöskentelyssä. 

Turvehoito 75min/75€

Jalkaterät ja kämmenet upotetaan lämpimiin turvepusseihin. Hoito vilkastuttaa ääreisverenkiertoa, rentouttaa ja auttaa esimerkiksi erilaisiin ihottumiin. Hoidon aikana saat rentouttavan päähieronnan ja mahdollisuuden torkahtamiseen.

TURVEHOIDOT HOITOPÖYDÄLLÄ
Turvehoito on tehokas esimerkiksi alaselän kipuihin, iskiakseen, niska-hartiajumeihin ja oikaisee lihasperäisiä vinoumia, jotka usein aiheuttavat näitä ikäviä kolotuksia. Klikkaa tästä lisää turpeesta.

Turvehoito 75min/75€

Selkä- ja hartiavaivoihin vallan moinio syvälle rentouttava hoito sisältää lämpimän turvehauteen, imukuppihieronnan, ihon kuorinnan sekä hieronnan. Hoidossa hierotaan pää, kädet, hartiat sekä selkä. Turvehoito ei sotke. 

Turvehoito 120min/105€

Hoito sisältää lämpimän turvehauteen hartioille, selkään, jalkojen takaosiin sekä jalkateriin. Hoitoon kuuluu myös imukuppihieronta, ihon kuorinta sekä hieronta. Hoidossa hierotaan pää, kädet selkä, hartiat, jalkojen takaosat sekä jalkapohjat. Turvehoito ei sotke. 
RYHMÄT - TAPAHTUMAT - JUHLAT - TYHY
Ryhmille toteutuvat elämykselliset hemmottelut, juhlat ja kaikilla aisteilla koetut yhteiset muistot.

Turvepalju

Missä palju, siellä voi olla myös turvepalju. Kummastuttaa varmaan, mutta on siistiä hommaa. Kysy lisää. Hinta määräytyy tapahtuman luonteen mukaan. 

Paikka: tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: 1,5-2 tuntia 
Hinta: neuvotellaan tapahtuman luonteen mukaan.
Sisältää: ohjauksen ja valvonnan, turpeet ja sovitut lisämausteet. 

Turvehaudehoito jälkäterät ja/tai kämmenet

Mainio mahdollisuus on ottaa pieni pysähtyminen itsenä äärelle hoitaen jalkaterät ja kämmenet. Toteutuksiin tarvitaan vain lämminvesihana. Soita niin ihmetellään yhdessä tarpeisiisi sopiva. Hinta määräytyy kokonaisuuden mukaisesti.

Paikka: tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: sovitaan kokonaisuuteen sopivaksi
Hinta: neuvotellaan tapahtuman luonteen mukaan. 
Sisältää: ohjauksen ja valvonnan, turpeet ja sovitut lisämausteet. 

Sointukylpy

Sointukylvyn yksilöllinen kokemus luo sinulle mahdollisuuden pysähtymiseen arjen kiireeseen ja stressiin. 
Kaikki on värähtelyä. Äänimaljojen hoito perustuu värähtelytaajuuden muutokseen kehossa. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka tunnemme tai aistimme kehossamme. Äänen värähtelyn kauta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Paikka: Tilattuna tahtomaasi paikkaan
Kesto: saunassa sointua n. 30min
Hinta pieni ryhmä: 
Hinta iso ryhmä:
Sisältää: hetki harmonisessa äänimaailmassa.

Yrttijalkakylpy ja äänimaljat


Klikkaa tästä lisätiedot

Paikka: Tilauksesta sovittuun kohteeseen tai Voimala, kasarmintie 1
Kesto: 1h 
Hinta pieni ryhmä:
Hinta iso ryhmä: 
Sisältää: Tarkkaan valitut luonnonyrtit saat itse valita: 
Ruusu – piharatamo – poimulehti tai Nokkonen – kehäkukka – voikukanlehti

Pintaa syvemmälle 

Sointukylpy ja jalkaterien turvehaudehoito yhdistyy kirkastamaan koko kehomielesi. Hetkestä lähdet keveänä ja kirkkaana jokainen solu kuplien! Äänimaljojen hoito perustuu värähtelytaajuuden muutokseen kehossa. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka tunnemme tai aistimme kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronoituvat harmonisiin ääniin. Ääni ulottuu sinne minne sormet eivät yllä. Äänimaljojen värähtely kuuluu, tuntuu ja väreilee jokaisessa solussasi. 
Edellämainittuun yhdistyy jalkateriin laitetut 40 asteiset turvehoitopussit. Lämmin turve stimuloi jalkapohjista kehon heijastepisteet ja turpeen hoitovaikutus valtaa koko kehomielesi. 

Paikka:
 Tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: 1,5h 
Hinta: 25€/hlö (minimilaskutus 5hlö)
Sisältää: 

Kosketus Luontoon unohtumaton elämys

Kosketus luontoon kakilla asiteilla on yhdistelmä kokemuksia maan ja taivaan väliltä. Ilmojen halki saunan lämpöön. 

Paikka: 
Kesto: 
Hinta:  
Toteutus:
Sisältää: 
ELÄMYSSAUNAT

Turve Sauna

Turvesauna puhdistaa todellakin pintaa syvemmältä, virkistää mieltä, rentouttaa ja poistaa stressiä. Turve puhdistaa, hoitaa ihoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä pintaverenkiertoa. Turvetta on käytetty kansanperinteessä mm. iho-ongelmien, reumaattisten kipujen ja särkyjen hoitoon. Turpeesta on todettu oleva apua myös vaihdevuosien hoitoon.

Paikka: Voimala, Kasarmintie 1 tai Tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: 1,5-2 tuntia 
Hinta: 44€/ hlö (minimilaskutus 5 henkeä), lisämaksusta pyyhe ja saunahattu 10e/hlö 
Sisältää: saunan lämmityksen, suojauksen ja siivouksen, ohjauksen, saunotuksen, luonnonmukaiset pesuaineet, veden tarjoilun lauteille, laudesuojat, teen
Ryhmän koko: max. 8 henkeä, isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan

Makian hauska suklaasauna

Makiana kohti kesää – suklaasaunassa luontaisina voimina yhdistyvät aromaretapian ihanat luomulaatuiset kasviöljyt ja raakakaakaon supervoimat sisäisesti ja ulkoisesti. Laskeudutaan hetkeen suussa sulavan raakasuklaan äärellä. Ihanasti aistien avauduttua siirrytään saunan puolelle, jossa annetaan kyytiä vanhalle talvi-iholle luonnonmukaisin keinoin. Saunan lempeissä löylyissä nautitaan aromaterpeuttisen suklaan vaikuttavista aineista. Suklaasauna on tulvillaan antioksidantteja, mineraaleja, flavonoideja ja vitamiineja sekä jumalainen yhdistelmä erilaisia luomulaatuisia kasviöljyjä. Suklaasaunasta lähdet säkenöiden iloisella ja virkeällä mielellä iho pehmeänä ja kuulaana. Kehossasi kuplii hyvänolon hormoneja tuoden rentoutta ja kirkastaa katsetta tulevaan. Kehomielesi kiittää.

Paikka: Voimala, Kasarmintie 1 tai Tilauksesta sovittuun kohteeseen
Kesto: 2 h 
Hinta: €/ hlö (minimilaskutus 5 henkeä), lisämaksusta pyyhe ja saunahattu 10e/hlö 
Sisältää: saunan lämmityksen, suojauksen ja siivouksen, ohjauksen, saunotuksen, luonnonmukaiset pesuaineet, veden tarjoilun lauteille, laudesuojat, teen 
Ryhmän koko: max. 8 henkeä, isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan
EI sovellu allergisille pähkinä yms.

Sointu Sauna

Lauteilla lekotellessasi lempeissä löysyissä nautiskelet samalla äänimaljojen rentouttavasta soinnista.
 
Paikka: Tilauksesta sovittuun kohteeseen tai Voimala, Kasarmintie 1 
Kesto: 1,5h(sointu n.30min/sauna1h)
Hinta: 48€ (minimilaskutus 6 henkeä)
Sisältää: saunan lämmityksen ja siivouksen, ohjatun saunahoidon, teetarjoilun, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet. Muut tarjoilut lisähinnasta, sovittava etukäteen. 
Ryhmän koko: max 8hlö. Isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan.

Naisten Voima Sauna

Laskeudutaan hetkeen, tilaan ja kehoo. Sinulla on lupa olla ja irtipäästää, pehmeästi. Pistetään veret virtaamaan ryhmästä nousevien tarpeiden mukaisesti. Vapaudutaan virtaukseen jakaen. Sinä riität juuri omana itsenäsi.  

Paikka: Voimala, Kasarmintie 1 
Kesto: 3h(jakamista.2h/sauna1h) 
Hinta: 48€ (minimilaskutus 6 henkeä) Sisältää: saunan lämmityksen ja siivouksen, ohjatun saunahoidon, kasvoturvenaamion, vagina korvakorut. teetarjoilun, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet. Muut tarjoilut lisähinnasta, sovittava etukäteen. 
Ryhmän koko: max 8hlö. Isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan.

Nauru Sauna

Alkulämmöt otetaan räkä nauraen jonka jälkeen rennolla kehomielellä heitellään aromaterapuettiset löylyt ryhmän valitsemalla iloa ja eloa tuovalla eteerisellä öljyjjä.

Paikka: Tilauksesta sovittuun kohteeseen tai Voimala, Kasarmintie 1 
Kesto: 2h(n. 1h nauru/ 1h sauna-aika)
Hinta: 48€ 
Sisältää: saunan lämmityksen ja siivouksen, ohjatun saunahoidon, teetarjoilun, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet. Muut tarjoilut lisähinnasta, sovittava etukäteen.
Ryhmän koko: max 10hlö. Isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan.

Sulkia, solmuja ja saunan suhinaa

Pistetään sormet syyhyämään ja kehotmielet laulamaan makramesolmujen ja sulkien parissa. Solmujen pyörteissä oppaana toimii Jenny Heikkinen. Saat solmia itsellesi kahdet upeat korvakorut solmutekniikkaa käyttäen.

Paikka:
Tilauksesta sovittuun kohteeseen tai Voimala, Kasarmintie 1 
Kesto: 3h(makrame n.1,5h/sauna 1,5h) Hinta: 48€ (minimilaskutus 6 henkeä) Sisältää: saunan lämmityksen ja siivouksen, ohjatun saunahoidon, teetarjoilun, pellavaiset laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet. Muut tarjoilut lisähinnasta, sovittava etukäteen. 
Ryhmän koko: max 10hlö. Isommat ryhmät erillisen tarjouksen mukaan.
Kysy lahjakortit, ryhmähoidot, yksityistilaisuudet ja yleiset tapahtumat erikseen. Kaikkia hoitoja voidaan räätälöidä tilanteeseen sopivaksi. Kysy lisää - ota yhteyttä,  Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.
Hinnat sisältävät alv 24% 

Luonto on parantavan voiman lähde
Helpompi on hoitaa terveyttä kuin sairautta


Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

(c)2020, All Rights Reserved