Henna-Riikk

Älä mieti miksi tulet, koska olet jo sitä. Tee asioita sydämestäsi. Kaikki on valmiina koko ajan. 


Suorittamisesta olemisen tilaan

Olen luova johtaja unelmaelämässäni jota etenen sydämenääntäni kuunnellen. Lapsuuden vietin Haukiputaan Kellon Kiviniemen kalastajakylän luonnossa, metsissä ja merenrannassa. Tässä hetkessä nautiskelen elämästäni Oulun kaupungissa vieläkin ja edelleen yhteydessä luontoon.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin päivittäminen omassa elämässäni tärkeimmäksi asiaksi nousi vuonna 2016. Sain elämältä lahjaksi täyden pysähtymisen. Pysäytys antoi mahdollisuuden päivittää kehomieltäni ajantasalle. "Irtisanouduin" oravanpyörästä, jossa juostessani olin sanan mukaisesti hukannut itseni. Aloin keskittymään itseeni eli elämäni tärkeimpään asiaan. Pysähdys itseni äärellä ja herääminen kaikkeuden kauneuteet ovat olleet kultaakin kalliimpaa. Suorittamisesta olemisen tilaan, tähän hetkeen ja puhtaaseen omaan voimaan.

Keho on sielun koti ja mielen muisti. Hyvinvointia, arvostusta ja hyväksyntää olin haalinut itselleni elämäni varrella ulkopuolelta. Ainoa tie ulos tunteista oli mennä niistä läpi, kohdata itsensä rehellisesti. Käännyin sisäänpäin tutkimaan uskomuksiani ja tunnemaailmaani. Täysi pysäytys ja itsetuntemuksen päivittäminen vei minut elämäni parhaimmalle matkalle. 

Oman suunnan päivittäminen on parasta ylintä hyvinvointia mitä itselleen voi sallia. Tästä ajatuksesta saattaa nousta suuri vuori esteitä, uskomuksia, mielen tuottamaa harhaa. Uskomuksien vyyhti on juuri se punainen lanka johon suosittelen jokaisen tutustumaan. Korjaamme autoja, huollamme tietokoneita ja harrastevälineitä, niin aivan samalla tavalla oman mentalin ja henkisen puolen huoltaminen ja päivittäminen on sallittua ja suotavaa. 

Pysähdy, pistä silmät kiinni ja kysy itseltäsi, miksi et anna mahdollisuutta pieneen pysähtymiseen tai vaikka täydelliseen irtipäästämiseen. Mikä siinä eniten pelottaa? Mitä tunteita ja ajatusmaailmaa nousee?    

“Ihminen tunne itsesi. Se on kaiken elämänviisauden alku.“ -Sokrates 

Luonto ja luonnon voimat ovat olleet minulle lapsuudesta saakka parantavan voiman lähde. 
Super ihanat luonnon tarjoamat itsehoidon työkalut stimuloivat kehomieltä itse parantamaan itseään. Ihminen on itse itsensä parantava olento. 

Kosketus Luontoon -kosketus itseen ja luonto parantavan voiman lähteenä ovat minulle rakkautta, iloa, valoa, keveyttä ja virtaavuutta sekä kaikista olemuspuolistani huolehtivaa.
Tätä ihanutta tahdon rakkaudella tarjota myös sinulle. Ota yhteyttä, katsotaan yhdessä miten voin olla avuksi sinulle tai yhteisöllesi.  
"Luonnossa oleminen eri tavoin; kalastus ja veneily, kasvimaa ja puutarhahoito pitävät minut yhteydessä itseeni. Tanssi, laulu, lukeminen, monenlaiset kädentaidot ja ihan vain oleminen kuuluvat myös arkeeni."
"Suurimpia harrastuksiani on innostuminen! Elän unelmaani. Haaveilu ja unelmointi on ihan parasta."
Autenttisia kohtaamisia ja kokemuksia 
 
Tässä hetkessä nopeasti muuttuva maailma avaa tietoisuuttamme ja rikkoo uskomuksiamme huikeaa vauhtia. Tekemiseni ja mielenkiintoni ovat vahvasti yhteydestä luontoon, luovuuteen, kehotietoisuuteen, jakamiseen iloon ja tunteisiin -kehomielen tutkimiseen, oivaltamiseen, oppimiseen ja terveyden ylläpitämiseen.
Tarjoan sinulle tai yrityksellesi luontaiset työkalut ja menetelmät arjen juhlaan terveyden, elämysten ja tunteiden äärelle. Luodaan yhdessä sinulle edelläkävijyyttä monessa eri tasossa. 

Järjestän myös kursseja ja työpajoja yksilö- ja ryhmä tasolla. Tapahtumissa ja organisaatioissa pidän hyvinvoinnin luentoja, joihin saan helposti yhdistettyä paikallisia hemmotteluhoitoja luontaisilla voimilla maustettuna.    
Hoitoturpeen tunnettavuutta tahdon lisätä kulkiissani, joten Pohjois-Suomessa myyntiä edistän LehtoPeat Oy:lle.  

- Maailma muuttuu - Me muutumme - Pienin  lempein askelin - Yhdessä -

Mitä vähemmän määritän itseäni, sitä luonnollisemmin virtaan. Odotan tulevaa, kuin kuuta nousevaa.


Tunnetaitoja ja ajatusprosesseja oppii elämällä kaikilla aisteilla.

Intoa, ymmärrystä, kokemuksia ja monia mahdollisuuksia elämänvarrelta minulle on kertynyt lukuisista koulutuksista ja yhteisöistä. 
 
Suomen energiahoitajat 2020, Fyysinen kehon hoito -kurssi

ThetaHealing® -kurssi 2019, Suvi Bowellan. Tekniikoiden avulla voi muuttaa hetkessä epäsuotuisia toimintamalleja, tunteita ja uskomuksia
 
Tiibetiläinen äänimaljahoito koulutus 2019, Annemari Ruohonen. Ääni ulottuu sinne minne ihmisen sormet eivät yllä. Äänimaljahoito saa kehon kaikki solut värähtelemään

Vihatyön ohjaamisen perusteet  2019, ammatillinen täydennyskoulutus 70h, Jari Koponen. Tunteet tekevät meistä ihmisiä. Jos ihminen on tunnetasolla tasapainossa, koko ihminen on tasapainossa. Vihan tehtävänä on vapauttaa tilaa rakkauden kokemiselle

Energiahoito koulutus, Kati Kanniainen. Koulutuksessa on paljon vaikutteita kirjasta, Eric Pearl: The Reconnection, Paranna muut, paranna itsesi

Valmentava Aromaterapeutti 2018. Rakkaudesta aromaterapiaan kehomieltä yhdistämään kaikkeuden kokemiseen
  
Naurujoogaohjaaja 2018, Naurun vapauttava voima, yksilö- ja ryhmäohjaukset

TT 4 Hormonien hurmaa 2018, Paula Heinonen. Ihanat hormonit ovat kehon viestimiä, joten jos niiden toiminta on sekaisin, vaikuttaa se todella moniin elintoimintoihin. Hormonit ovat ihania ystäviämme, jotka pyrkivät luomaan kehoon tasapainoisen ja toimivan tilan, joka ylläpitää ja edistää terveyttämme
 
Turvehoitaja 2017, koulutan turvehoitajia Lehtopeat oy:ssä. Yksilö- ja ryhmähoidot

Hathajoogaohjaaja 2016-2017, Sonja Kemppainen. Lempeään luovaan kehon liikkeeseen, yksilö- ja ryhmäohjaukset

NLP-perusteet 2016, NLP on muutoksen työkalu ja tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming, eli neuro-lingvistinen ohjelmointi  

Reilu 10 vuotta työskentelin ravintola-alalla kokki, ravitsemistyöntekijä ja ravintolakondiittori koulutuksella. Edustustarjoilut ja juhlapalvelut, leipominen ja sosiaalinen kanssakäyminen useissa eri henkilöstöravintoloissa on rikastuttanut ihmistuntemusta ihanasti. Ruoan laittaminen, syöminen ja ravinnon merkitys on näytellyt suurta osaa elämässäni. Rakastan luoda ravintorikkaista puhtaista raaka-aineista ruoan sinfoniaa. Soluni ovat sitä mitä syön! Koska ravinnolla on suuri vaikutus hyvinvointiimme, teen yhteistyö FLT Ravintovalmentaja Päivi Hytinkosken. 

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja -05, AMK Yhteisöpedagogi -12, koulutusten myötä työelämässä sosiaalisen vahvistamisen ja seikkailukasvatuksen menetelmien parissa olen työskennellyt vuodesta 2004 saakka. Yksilö- ja ryhmäohjaukset vauvasta vaariin monissa eri työympyröissä. Yhteisöllisyys on aina ollut iso osa minua 
 
Tapahtumatuottajan syvimpiin saloin pääsin sukeltamaan vuosien 2004- 2008 rockfestivaali Qstockin tuotannossa. Tämän todella rikkaan elämänvaiheeni aikana pääsin kokeilemaan omia rajojani ja luovuuttani vapaalla virralla. Luomisen virrassa ihmisen syvyyksissä kasvaminen on huimaa. Upeita muistoja ja hienoja yhteistyökokemuksia suurine tunteineen, vau!  Muutamassa vuodessa festivaali kasvoi kävijämäärältään noin 20 000 myytyyn lippuun. Näinä päivinä kävimäärä tapahtumassa taitaa olla kaksinkertainen. 

Köysitoiminnanohjaajankurssi 2009-2010
Melonnanohjaajankurssi 2010
Liikuntaa lapsille koulutus 2006
Musiikkiterapia erityislapsi- ja nuorisotyössä kurssi 2004
Hygieniapassi 2004
Tarinateatteri kurssi 2002
Lastenhoitokurssi 2002
 


Luontokaan ei luppaa kysele

Unelmointi hoitaa mieltä, antaa tilaa leikille, toiveille ja erilaisille tunteilleHenna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by minä itte 

(c)2020, All Rights Reserved