Palvelut

Katso tarkemmat tiedot omilta sivuilta

Kurssit, konsultaatiot ja luennot
Valmennus ja konsultaatio / kysy puhelimitse 


Toimipaikat
Yksilöhoidot:
Revontie 2, Haukipudas (Anita Erkkilän jalkahoitotila) 
Nikintie 1, Kello (Liikuntakeskus Coren rakennus Uus 'Sinä) 
Kurssit ja valmennus:
Isokatu 19 B 16 (Rakkauden tila)

Kysy myös:
Ryhmähoidot 
Tyky- ja tyhy toiminta
Syntymäpäivät
Häät ja polttarit
Yksityistilaisuudet
Hyvinvointiin liittyvät tapahtumat
Tuote-esittelyt
Lahjakortit

Sinä olet elämäsi tärkein asia. 

Pitkittynyt stressi sotkee hormonitoiminnan, unirytmin ja ennen pitkää vie koko terveyden. Meidän ihanan viisas kehomme alkaa parantamaan itse itseään, kun annamme sille hieman lempeästi ärsykettä ja mahdollisuuden eheytymiseen. 

Kehohoidot stressin ennalta ehkäisyyn ja stressistä vapautumisen tueksi. Kehosi ja mielesi on elämäsi tärkein asia. Tarjoan luonnolliset kehohoidot tueksi stressistä vapautumiseen. Kosketus, hierontaotteet, lämpö, eteeriset öljyt ja turpeen vaikuttava voima lisäävät rentoutumista, endorfiinien ja oksistoisiin eritystä. 

Ihminen on eri tasoista koostuva kokonaisuus. Hoitoon tullessasi yhdessä pyrimme siihen, että kaikki kerrokset ja tasot tukisivat toinen toisiaan ja saataisiin aikaan yksi toimiva kokonaisuus. Tule kehonhuoltoon jo hyvissä ajoin ennaltaehkäisemään stressihormonien aktivoitumista.

 @kosketusluontoon
 Luonto on parantavan voiman lähde  
Yhteistyökumppanit

FLT Ravintovalmentaja Päivi Hytinkosken terveiset 
Ravintovalmennuksesta saat apua niin terveyden palauttamiseen, ylläpitämiseen kuin edistämiseenkin. Ravintovalmennukseni perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille ja sen tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. MEILLÄ ON IHANAN VIISAS KEHO, joka pyrkii tasapainoon koko ajan. Poistamalla kehoa kuormittavia tekijöitä ja antamalla sille sopivia ravintoaineita sekä sopivasti lepoa ja liikuntaa, sillä on mahdollisuus korjata jo syntyneitäkin ongelmia ja sairauksia. Kun annamme sille sopivat eväät, ikävät sairaudet ja vaivat alkavat helpottamaan ja saadaan elämään taas energiaa tehdä kaikkea sitä, mikä on ehkä jäänyt vain haaveeksi. 

Lue tästä lisää: www.ravintopaivi.fi  
HOX: Henna-Riikan asiakkaana saat palveluistani 10% alennuksen!  
Ota yhteyttä tästä, niin olet oikeutettu Henna-Riikan etuhintaan. 

Ilolla eläen