Koulutukset ja konsultointi

Mikäli olet kiinnostunut aromaterapian, eteeristen öljyjen tai hoitoturpeen tuesta henkilökohtaisessa hyvinvoinnissasi tai toimit hyvinvoinnin alalla ja etsit uusia työkaluja, kerron sinulle mielelläni monista mahdollisuuksista. Pidän myös henkilökohtaisia koulutuksia ja konsultaatioita. 

Luomulaatuiset feeling tuotteet arkeen ja juhlaan. Tutki rauhassa tuotteita soita tai laita sähköpostia, niin katsotaan yhdessä mieltäsi kutkuttavat ihanuudet. Tilaus tulee sinulle kotiin noin viikossa. Tilaa aromaesittelyä kotiisi, työpaikallesi, tapahtumaan tai vaikka juhliin. 

Kerron aromaterapiasta arjessa hoitomuotona ja annan vinkkejä, kuinka voit esimerkiksi laskea stressiä, lisätä arjessa jaksamista, ylläpitää iloista mieltä ja ehkäistä masennusta sekä hoitaa kauneuttasi luonnollisesti puhtailla tuotteilla. Saat minulta opastuksen eteeristen öljyjen turvalliseen ja järkevään käyttöön. 
Feeling tarjoaa myös mahdollisuuden ryhtyä tuotteiden jälleenmyyjäksi. 

Toimin LehtoPeat Oy:n myynnin ja markkinoinnin edustaja sekä turvehoito kouluttaja Pohjois-Suomen alueella.  Turvehoitajaksi koulutus voidaan järjestää vaikka sinun hoitotiloissasi. 

Rakkauden tuulilla eteenpäin