Koulutukset

Tässä ilmoitan tulevat koulutukset ja kurssit jotka järjestetään Oulun keskustassa tai keskustan tuntumassa. Kysy lisää - ota yhteyttä mikäli kiinnostaa osallistuminen. Nähdään inspiroivissa merkeissä. 
Turvehoitojen osaajaksi kurssille
22.-23.3.2019
Isokatu 19b16, Rakkauden tila, OULU

Kurssi on täynnä. Varalle otetaan, eli soita ihmeessä! 
Keväällä tulee uusi kurssi. Kurssille mahtuu kuusi henkilöä. 
MITÄ: Turvehoitaja 
MISSÄ: Oulu, Isokatu 19 B 16 (Rakkauden tila). 
MILLOIN: 22.- 23.3.19, pe - la (alkaa perjantaina klo. 17) 
KOULUTTAJA: Heikki Ruha joka on toiminut yli 30 vuoden ajan turvealan asiantuntijana, LehtoPeat OY:n perustaja. 
HINTA JA VARAUSMAKSU: 250€ (josta 50€ varausmaksu) HOX! paikkasi varmistat vain sähköpostilla 15.3.mennessä & 50€ varausmaksulla. 
LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET Henna-Riikalle, 040 7066 537, henna-riikka(at)outlook.com 

Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, hierojille, kauneuden ja hyvinvoinnin alalla toimiville ja sinulle, joka olet luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostunut. Kurssi antaa sinulle valmiudet tehdä turvehoitoja ja soveltaa oppeja omassa hoitolassa tai yrityksessäsi. Yritysasiakkaana sinulla on mahdollisuus ryhtyä myös tukkuasiakkaaksi ja tuotteiden jälleenmyyjäksi.

Pääset LehtoPeatin turvehoitajien ja jälleenmyyjien yhteistyöverkostoon, jossa tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Saat itsellesi mahtavan kokonaisvaltaisesti hoitavan työkalun 5000-vuotta vanhasta mustasta kullasta. Kolmepäiväisen kurssin ensimmäinen päivä pitää sisällään teoriaosuuden. Seuraava päivä tehdään käytännön harjoituksia, jossa jokainen tekee hoitoja ja ottaa vastaan hoitoja. Kolmantena päivänä reflektoidaan kurssilla opittua ja jaetaan diplomit. 

Teoriaosuuden teemoina mm: 
• Turve elementtinä 
• Turpeen tutkimus 
• Eri hoitomuodot 
• Eri turvetuotteet 
• Turpeen vaikutus eri vaivoihin ym. Käytännön harjoittelussa käymme läpi seuraavia: 
• Kasvonaamio 
• Turvejalkahoito 
• Selän ja hartioiden turvehaude ja hieronta (Aaltosen tekniikka) 
• Näytehoito -> kokohaudehoito ja hieronta 
• Turvesauna 

Kouluttajina toimivat LehtoPeat OY:stä turveasiantuntija Heikki Ruha sekä turvehoitaja ja aromaterapeutti Henna-Riikka Muikkula. 

Kurssin kokonaishinta on 250€ sis. alv (josta 50€ on varausmaksua) Maksu: käteinen/pankkikortti/verkkopankki/lasku. Kurssin osallistumisen varausmaksu on 50€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan 15.3.2019 mennessä. 

Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua 15.3.2019 mennessä. Varausmaksua ei hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumistansa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta (koko kurssimaksu 200€ sis alv.) Kurssilla tarjolla kahvia ja teetä. 

Lounas on omakustanteinen. Paikassa on keittiö ja omat eväät on mahdollista ottaa mukaan. 


Guasha hieronta & kuivakuppaus kurssi
24.-25.5.
Isokatu 19b16, Rakkauden tila, OULU 

Kurssi on osoittautunut kysytyksi, joten laajennetaan tiloja ja lisätään mahdollisuuksia, jes! Kaksi mahtuu vietä. Soita ja varmista paikkasi!
MITÄ: Kiinalaisen lääketieteen kuuluvat hoidot gua sha ja kuivakuppaus työkaluiksi tai kotihoitoon. 
MISSÄ: Rakkauden tila, Isokatu 19 B16
MILLOIN: 24.-25.5.2019 / PE klo. 17-20 ja LA 10-17 

KOULUTTAJA: Anette Ponsi, hänellä on hoitotyökokemusta yli 15 vuoden ajalta. Hän on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja paljon muuta, lue ilmoituksen lopusta lisää. 

HINTA JA VARAUSMAKSU: 150€ sis. alv. (josta 30€ on varausmaksua) HOX! paikkasi varmistat vain sähköpostilla 15.5.mennessä & 30€ varausmaksulla. 
LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET Henna-Riikalle, 040 7066 537, henna-riikka(at)outlook.com 

Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan mitään kokemusta kiinalaisesta lääketieteestä tai hieronnasta, kaikki tarvittava tieto opetellaan kurssilla. 
Kiinalaisen lääketieteen kuuluva hoitomuoto GUA SHA on äärimmäisen tehokas ja parantava hoitomuoto. Se auttaa lymfa -ja nestekiertoa. Hoito tehdään joko osittain tai koko keholle parin auttamana. Hoidossa avataan gua shan avulla energiatukoksia ja kuona-aine kertymiä. Irrotetaan lihaskalvoja, jotka ovat liimautuneet lihakseen. Käytämme jojobaöljyä joihin sekoitamme nestettä poistavia eteerisiä öljyjä esim. katajaa. Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva jalkahieronta tehdään polvesta alaspäin. Voimme gua shata myös reidet ja se onkin mitä parhain hoitomuoto selluliiteille. Opetellaan tekemään kokonaisvaltainen jalkahieronta. Käydään myös läpi paljon akupisteitä, meridiaanit eli energia kanavat, sekä kehon elintoimintoja ja elimet jalkapohjasta. Opetellaan tekemään GUA SHA hierontaa, käytämme myös yrttihauteita ja kuivakuppausta. Gua shaamme myös kasvot, joten kurssilla saat myös kasvojen kohotuksen. 

Halutessasi voit ostaa oman gua sha kamman ja kasvorollerin kurssin aikana 15 € kpl. Ota mukaan oma pyyhe, pieni kulho öljyä varten sekä villasukat ja yogapantsit. 

Maksu: sinulle lähetetään lasku. Kurssin osallistumisen varausmaksu on 30€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan 15.4. 2019 mennessä. Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua 19.4. 2019 mennessä. Varausmaksua ei hyvitetä osallistujan peruessa ilmoittautumistansa. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. 

Kurssilla tarjolla kahvia ja teetä. Lounas on omakustanteinen. Paikassa on keittiö ja omat eväät on mahdollista ottaa mukaan.  

Kurssin vetää ihana Anette on käynyt läpi laajasti ja erittäin monipuolisesti alaan liittyviä koulutuksia. Hän on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija (sis. Akupunktio, kosmeettinenakupunktio, guasha, kuivakupit, moxaus, yrtit ja rohdokset), Cidesco visagisti International Make-up artist school, Steiner pedagogi, Uuden Atlantiksenajan kristallihoitaja, Peter Hess äänimaljarentouttaja sekä aromahieroja sekä opiskellut monia muita hyvinvoinnin alan koulutuksia kuten Henkistä astrologiaa. 

Anette on kannustava opettaja ja hellä hoitaja, jolle on sydämen asia kouluttaa tulevia sekä antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja ja oivalluksia omien taitojen lisäksi. 

Nauru parantaa