Koulutukset

Täältä näet tulevat kurssit jotka järjestetään Oulun keskustassa tai keskustan tuntumassa. Kysy lisää - ota yhteyttä mikäli kiinnostaa osallistuminen. Nähdään inspiroivissa merkeissä. 
Turvehoitojen osaajaksi kurssille

Isokatu 19 b 16, Rakkauden tila, OULU

MITÄ: Turvehoitaja 
MISSÄ: Oulu, Isokatu 19 B 16 (Rakkauden tila). 
MILLOIN:  la - su (alkaa lauantaina klo. 10 ) 
KOULUTTAJA: Henna-Riikka Muikkula LehtoPeat OY:n myynnin- ja markkinoinnin edustaja sekä turvehoitaja kurssittaja. 

HINTA: 250€ (josta 25€ tilavuokra)
LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET Henna-Riikalle, 040 7066 537, henna-riikka(at)outlook.com 

Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, hierojille, kauneuden ja hyvinvoinnin alalla toimiville ja sinulle, joka olet luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostunut. Kurssi antaa sinulle valmiudet tehdä turvehoitoja ja soveltaa oppeja omassa hoitolassa tai yrityksessäsi. Yritysasiakkaana sinulla on mahdollisuus ryhtyä myös tukkuasiakkaaksi ja tuotteiden jälleenmyyjäksi.

Pääset LehtoPeatin turvehoitajien ja jälleenmyyjien yhteistyöverkostoon, jossa tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Saat itsellesi mahtavan kokonaisvaltaisesti hoitavan työkalun 5000-vuotta vanhasta mustasta kullasta. Kolmepäiväisen kurssin ensimmäinen päivä pitää sisällään teoriaosuuden. Seuraava päivä tehdään käytännön harjoituksia, jossa jokainen tekee hoitoja ja ottaa vastaan hoitoja. Kolmantena päivänä reflektoidaan kurssilla opittua ja jaetaan diplomit. 

Teoriaosuuden teemoina mm: 
• Turve elementtinä 
• Turpeen tutkimus 
• Eri hoitomuodot 
• Eri turvetuotteet 
• Turpeen vaikutus eri vaivoihin ym. Käytännön harjoittelussa käymme läpi seuraavia: 
• Kasvonaamio 
• Turvejalkahoito 
• Selän ja hartioiden turvehaude ja hieronta (Aaltosen tekniikka) 
• Näytehoito -> kokohaudehoito ja hieronta 
• Turvesauna 


Kurssin kokonaishinta on 250€ sis. alv (josta 25€ tilavuokraa ) Maksu: laskulla.  Ilmoittautumiset puhelimitse tai sähköpostilla. 

Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Inhimillisyydet huomioidaan.

Kurssilla tarjolla kahvia ja teetä. Lounas on omakustanteinen. Paikassa on keittiö ja omat eväät on mahdollista ottaa mukaan. 


Kuivakuppaus- ja guashakurssi
TULOSSA
Isokatu 19 b 16, Rakkauden tila, OULU 

Kurssi on osoittautunut kysytyksi, joten laajennetaan tiloja ja lisätään mahdollisuuksia, jes! Kaksi mahtuu vietä. Soita ja varmista paikkasi!
MITÄ: Kiinalaisen lääketieteen kuuluvat hoidot gua sha ja kuivakuppaus työkaluiksi tai kotihoitoon. 
MISSÄ: Rakkauden tila, Isokatu 19 B 16
MILLOIN: 
KOULUTTAJA: Henna-Riikka Muikula

HINTA JA VARAUSMAKSU: 150€ sis. alv. (josta 30€ tilavuokraa) 
LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET Henna-Riikalle, 040 7066 537, henna-riikka(at)outlook.com 

Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan mitään kokemusta kiinalaisesta lääketieteestä tai hieronnasta, kaikki tarvittava tieto opetellaan kurssilla. 
Kiinalaisen lääketieteen kuuluva hoitomuoto GUASHA on äärimmäisen tehokas ja parantava hoitomuoto. Se auttaa lymfa -ja nestekiertoa. Hoito tehdään joko osittain tai koko keholle parin auttamana. Hoidossa avataan guashan avulla energiatukoksia ja kuona-aine kertymiä. Irrotetaan lihaskalvoja, jotka ovat liimautuneet lihakseen. Käytämme jojobaöljyä joihin sekoitamme nestettä poistavia eteerisiä öljyjä. 

Maksu: laskulla
Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan loput kurssimaksusta. 

Kurssilla tarjolla kahvia ja teetä. Lounas on omakustanteinen. Paikassa on keittiö ja omat eväät on mahdollista ottaa mukaan.  Nauru parantaa