Henkiset voimavarat - Yhdistäminen Tunnekokemusten työstämiseen tarvitsemme toinen toisiamme. Itsetuntemus on hyvinvoinnin kivijalka. Elämänlaatu on suorassa yhteydessä kykyyn sietää painetta ja stressiä. Oman itsetuntemuksen matkalla niin sanotuilla syväsukelluksilla sisäiseen maailmaani olen oivaltanut, että ihmisyyden syvyys on mittaamaton, monisyinen, todella kiehtova ja virtaava kokonaisuus. Elämäni varrella monista matkoista pisin on ollut intensiivisempi matka sisäiseen maailmaani. Rinnallani on ollut kulkemassa naishenkilö, jolta olen saanut hyväksyntää, pyyteetöntä rakkautta, emotionaalista turvaa ja kirkkaan peilin itsestäni. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että itsetuntemus ei ole helppo asia. Jokainen meistä tarvitsee rinnallakulkijan.

Yksilötapaamiset soveltuvat esimerkiksi vaihtuvien elämänmuutosten - tai uupumuksen tueksi, uskomuksen purkuun tai mihin ikinä itse koet tarvitsevasi ihmisyyttä rinnallesi peilaamaan haastavia asioita ja tunteitasi. Tapaamiset rakentuvat sinun tarpeidesi mukaisesti. 

Tunnekokemusten työstämiseen, uskomusten purkamiseen, kehomielenkirkastukseen voidaan yhdistää halutessasi  luontaiset voimat 

Luota ja usko, mikäli sinulla on tahto, sinulta löytyy myös kyvyt ja taito. 

Rinnallakulkija ei voi nähdä sinua, jollei hän näe itseään


Mitä enemmän uskallamme tulla näkyväksi itsellemme, sitä helpommin saa yhteyden toisiin ja sitä helpompi meitä on rakastaa. Vain omana itsenäni voin tulla nähdyksi, kuulluksi ja rakastetuksi. Emoionaalisen turvan muodostuminen on kohtaamisen kivijalka. 

Ihmisessä elävät ikuisesti kaksi perustarvetta: tarve liittyä toiseen ja tarve olla vapaa, riippumaton.
Ihmisessä elävät ikuisesti kaksi kaipausta: kaipaus syliin ja kaipaus vapauteen. 


TAPANI TOIMIA
Soita ilmaiseksi, tunnustellaan yhteistä kaikkea ja sovitaan mahdollisesti ensimmäinen tapaaminen. 
Kolme tapaamistamme kertovat meille jatkammeko yhteistä matkaa. Tapaamiset onnistuvat puhelimitse, videopuheluina tai kohtaamalla sovitussa paikassa. 

Kuljen vierelläsi naisena ja inhimillisenä ihmisenä peilaten sinut löytämään tunnemaailmaasi parempaa yhteyttä, ymmärrystä ja tasapainoa arkisten asioiden, ihmissuhteiden, työn tai yrittäjyytesi äärellä. Tutkitaan uskomusjärjestelmiä ja rakennetaan uutta ihanaa sydänyhteyteesi, sinun näköiseesi ja tuntoiseen elämään. Toisin sanoin tutkitaan mahdollisuuksia ja laajennetaan tietoisuutta yhdessä kohti itsemyötätuntoa, hyväksyvän ja olemisen tilaa. Yhteistyön voit lopettaa halutessasi koska vain. 

Ihminen on energeettinen eri tasoista koostuva kokonaisuus, joten ensimmäisessä kohtaamisessamme tunnustellaan ja tutustellaan. Aina katsomme tapaamisen jälkeen jatketaanko seuraavaan tapaamiseen. Tapaamisen tulee tuntua meille molemmille turvallisesta. 

HINNASTO
Ensimmäisen tapaamisen jälkeen, hinta 160€ / 1,5h, sovitaan jatkosta, joihin määritetään tapaamisen tarpeet hintoineen. Rakennamme yksilöllisesti yhdessä. 


MITEN VOIN TUKEA SINUA? 

kysy lisää - ota yhteyttä 

 Olemme täynnä rajoittavia ajatuksia ja oletuskia. Hypätään yhdessä kurkistelemaan mahdollisuuksien maailmaan.

 


Ollaan näkyviä itsellemme 
Ei se mitä me koemme, vaan miten me sen koemme
Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sivustolla esitettyjä asioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosina, reseptinä tai parannuskeinona lääketieteellisiin, psykologisiin tai emotionaalisiin ongelmiin. Jokainen on vastuussa omasta yksilöllisestä kehomielestä. Vakavissa sairauksissa ja masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin.