Henna-Riikk

Muutoksen kohtaamisen kyky, autenttisuus, luovat ratkaisut ja hetkessä elämisen taidot vahvistuvat ja muotoutuvat jokaisella omissa elämänkokemuksissa yksilöllisesti.
Psyykkisen hyvinvoinnin seurauksena on fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi. 
Tee asioita sydämestäsi. Hengitä. Kaikki on valmiina koko ajan. 
Jatkuvan etsinnän löytämisen jokainen voi itse lopetaa. Tarvitset rohkeuden laajentaamaan näkökulmaa ja halua aidosti kasvaa täyteen potentiaaliin ja kykyyn nauttia, rakastaa elämää ja itseä stressittömästi. Kaikki on koko ajan läsnä, sinussa. 

Suorittamisesta olemisen tilaan

Olen luova johtaja unelma elämässäni, jota etenen sydämenääntäni kuunnellen. Lapsuuden vietin Haukiputaan Kellon Kiviniemen kalastajakylän luonnossa, metsissä ja merenrannassa. Tässä hetkessä nautiskelen elämästäni Oulun kaupungissa.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin päivittäminen omassa elämässäni tärkeimmäksi asiaksi nousi vuonna 2016. Sain elämältä lahjaksi täyden pysähtymisen. Pysäytys antoi mahdollisuuden päivittää kehomieltäni ajan tasalle. "Irtisanouduin" oravanpyörästä, jossa juostessani olin sanan mukaisesti hukannut itseni. Aloin keskittymään itseeni eli elämäni tärkeimpään asiaan. Pysähdys itseni äärellä on ollut elämäni upein akatemia. 

Keho on sielun koti ja mielen muisti. Hyvinvointia, arvostusta ja hyväksyntää olin haalinut itselleni elämäni varrella ulkopuolelta mielettömiä määriä. Ainoa tie ulos tunteista oli mennä niistä läpi, kohdata itsensä rehellisesti, alasti. 


“Ihminen tunne itsesi. Se on kaiken elämänviisauden alku.“  -Sokrates 

Luonto ja luonnon voimat ovat olleet minulle lapsuudesta saakka parantavan voiman lähde. 
Super ihanat luonnon tarjoamat itsehoidon työkalut stimuloivat kehomieltä itse parantamaan itseään. Ihminen on itse itsensä parantava olento. 

Kosketus Luontoon -kosketus itseen ja luonto parantavan voiman lähteenä ovat minulle rakkautta, iloa, valoa, keveyttä ja virtaavuutta sekä kaikista olemuspuolistani huolehtivaa.
Tätä ihanutta tahdon rakkaudella tarjota myös sinulle.  
Rakastan 
Luonnossa oleminen eri tavoin; kalastus ja veneily, kasvimaa ja puutarhahoito pitävät minut yhteydessä itseeni. Tanssi, laulu, lukeminen, monenlaiset kädentaidot ja hetkessä oleminen kuuluvat myös arkeeni.
Intohimonani on luovuudessa innostuminen!
Pyrin elämään unelmani todeksi. Haaveilu ja unelmointi on ihan parasta.
Elämä on ihmeellistä. Elän ihmettä!
Autenttisia kohtaamisia ja kokemuksia 
 
Nopeasti muuttuva maailma avaa tietoisuuttamme ja rikkoo uskomuksiamme rytinällä. Tekemiseni ja mielenkiintoni kanssasi ovat vahvasti yhteydestä luontoon, luovuuteen, kehotietoisuuteen, jakamiseen iloon, yhteisöllisyyteen ja tunteisiin -kehomielen tutkimiseen, oivaltamiseen, oppimiseen ja terveyden ylläpitämiseen.

Luodaan sinulle yhdessä tukea terveyteen.
Tarjoan sinulle tai yrityksellesi luontaiset hyvinvoinnin työkalut ja menetelmät, kurssit ja luennot

* työkaluiksi yritystoimintaasi
* rentoutumiseen -irtipäästämisen tueksi
* kehomielen puhdistamiseen
* stressin hallintaan 
* uupumuksen ennaltaehkäisyyn
* terveyden ylläpitoon
* elämysten ja tunteiden äärelle


Hoitoturpeen tunnettavuutta tahdon lisätä kulkiissani, joten Pohjois-Suomessa myyntiä edistän LehtoPeat Oy:lle.  

- Maailma muuttuu - Me muutumme - Pienin  lempein askelin - Yhdessä ollaan enemmön -


Monisyisessä todellisuudessa tunnetaitoja ja ihmisyyden syvyyttä oppii elämää elämällä kaikilla aisteilla

Kokemuksia ja monia mahdollisuuksia elämänvarrelta minulle on kertynyt lukuisista koulutuksista ja rikastuttavista yhteisöistä. 

Suomen energiahoitajat 2020, Fyysinen kehon hoito -kurssi

ThetaHealing® -kurssi 2019, ihanan Suvi Bowellan
Tekniikoiden avulla voi muuttaa hetkessä epäsuotuisia toimintamalleja, tunteita ja uskomuksia
 
Tiibetiläinen äänimaljahoito koulutus 2019, Annemari Ruohonen. Ääni ulottuu sinne minne ihmisen sormet eivät yllä. Äänimaljahoito saa kehon kaikki solut värähtelemään

Vihatyön ohjaamisen perusteet  2019, ammatillinen täydennyskoulutus 70h, Jari Koponen. Tunteet tekevät meistä ihmisiä. Jos ihminen on tunnetasolla tasapainossa, koko ihminen on tasapainossa. Ilman vihaa minua ei olisi olemassa. 

Energiahoito koulutus, Kati Kanniainen
Koulutuksessa on paljon vaikutteita kirjasta, Eric Pearl: The Reconnection, Paranna muut, paranna itsesi.

Valmentava Aromaterapeutti 2018. Luontaisterapiat ammattina. Rakkaudesta aromaterapiaan kehomieltä yhdistämään kaikkeuden kokemiseen. Luonto on parantavan voiman lähde. 
  
Naurujoogaohjaaja 2018, Pia Orell-Liukkunen. Naurun vapauttava voima, yksilö- ja ryhmäohjaukset
Certified Laughter Yoga Leader - Dr. Madan Kataria

TT 4 Hormonien hurmaa 2018,Terveyden Tukipilarit® -kurssi, Paula Heinonen.
Ihanat hormonit ovat kehon viestimiä, joten jos niiden toiminta on sekaisin, vaikuttaa se todella moniin elintoimintoihin. Hormonit ovat ihania ystäviämme, jotka pyrkivät luomaan kehoon tasapainoisen ja toimivan tilan, joka ylläpitää ja edistää terveyttämme
 
Turvehoitaja 2017, toimin turvehoitaja kouluttajana Lehtopeat Oy:lle. Yksilö- ja ryhmähoidot

Kvanttihyppy 2016, Sisääni piilotettu viisaus on valtava(2020)

Hathajoogaohjaaja 2016-2017, Sonja Kemppainen. Lempeään luovaan kehon liikkeeseen ja hengittämiseen, yksilö- ja ryhmäohjaukset

NLP-perusteet 2016, NLP on muutoksen työkalu ja tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming, eli neuro-lingvistinen ohjelmointi  

Työvälineitä trauman kohtaamiseen arjessa 2016, Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö, Kidutettujen kuntoutuspalvelut

Humak Yhteisöpedagogi 2012
Sosiaalisen vahvistaminen ja seikkailukasvatuksen menetelmien parissa vuodesta 2004 saakka. Yksilö- ja ryhmäohjaukset vauvasta vaariin julkisella, -kolmannella- ja yksityisellä sektorilla. Yhteisöllisyys on aina ollut iso osa minua. Työkokemusta mm. lastensuojelun avohuollossa, kriisityöstä ja maahanmuuttajien kanssa työskentelystä. Koulutusta ja kohtaamisia on tunneälyä vaativista tilanteista. 
 
Tapahtumatuottajan syvimpiin saloin pääsin sukeltamaan vuosien 2004- 2008 rockfestivaali Qstockin tuotannossa. Monessa tasossa tapahtuvien asioiden organisointiin tarvitaan kirkaskatseisuutta.
Luomisen virrassa ihmisyyden syvyyden kasvaminen ja kokonaisuuksien näkemisen taidot, kiitos! Upeita muistoja ja hienoja yhteistyökokemuksia suurine tunteineen, vau! Muutamassa vuodessa festivaali kasvoi kävijämäärältään noin 20 000 myytyyn lippuun. Näinä päivinä kävimäärä tapahtumassa taitaa olla kaksinkertainen. 

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja 2005

Pyöreät 10 vuotta työskentelin ravintola-alalla kokki, ravitsemistyöntekijä ja ravintolakondiittori koulutuksella. Edustustarjoilut ja juhlapalvelut, leipominen ja sosiaalinen kanssakäyminen useissa eri henkilöstöravintoloissa. Ravinnon merkitys kehomielen hyvinvoinnissa on näytellyt suurta osaa läpi elämäni. Rakastan luoda ravintorikkaista puhtaista raaka-aineista ruoan sinfoniaa. Soluni ovat sitä mitä syön ja itseasiassa soluni ovat sitä mitä imeytän. 

Köysitoiminnanohjaajankurssi 2009-2010
Melonnanohjaajankurssi 2010
Liikuntaa lapsille koulutus 2006
Musiikkiterapia erityislapsi- ja nuorisotyössä kurssi 2004
Hygieniapassi 2004
Tarinateatteri kurssi 2002
Lastenhoitokurssi 2002
Ravintolakondiittori 1995Luontokaan ei luppaa kysele

Unelmointi hoitaa mieltä, antaa tilaa leikille, toiveille ja erilaisille tunteille

Elämä on leikkiä Henna-Riikka Muikkula
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sivustolla esitettyjä asioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnoosina, reseptinä tai parannuskeinona lääketieteellisiin, psykologisiin tai emotionaalisiin ongelmiin. Jokainen on vastuussa omasta yksilöllisestä kehomielestä. Vakavissa sairauksissa ja masennuksessa suosittelen kääntymistä lääkärin tai virallisen terapian piiriin.